24 Kasım 2011 Perşembe

Diyetimizi abarttık

Bugün 2. gün. Sabahın 6.30 undan beri ayaktayım kahvaltımı 11 de yapabıldım, 2 zeytın gercekten kıbrıt kutusundan kucuk peynır 2 dılım kepek ekmek 1 fıncan cay ıctım. bu kadar, ha bıde kucuk bı parcayı salcaya bulamıs olabılırım.
Sımdıyse yeşil elma yiyorum. Best model turkey bırıncısı gecen Sabadaydı. 14 kılo mu ne vermıs. bol bol yeşil elma yedım demıstı. Babamda tutmuş bi kilo yeşil elma almış. Yer dururum artık.

Edindiğim tecrübeye göre diyette ilk bi hafta  çok mühim ve motivasyon... yani ipleri koparıp aşırıya kaçmayıp "bende 38 beden olabilirim" düşüncesine inanabiliyosan oluyo bu iş. O yüzden soranlara "ya aslında ben vermiştim geçen sene..." diye başlayan hikayemi anlatıyrm. Aslında kendımı motıve edıyorum bu sırada, bol gelen ceket ve pantolonlarımı hatırlayıp olmayan 80 beden sütyenlerımın bır gun olacagı bıldırıyorum kendıme. Olabıldı yani, sonucta ben yapmıştım...

Bu kilo mevzuunu çok abarttıgımı söylerler çoğu zaman. ama zayıflar bu olayı anlayamaz. Bir vitrinde gorup begendıgınız elbıse hayal ettıgınız gıbı ustunuzde durmadıgında ya da biri karşısııza geçip " ay nekadaan kilo almışşşsıaaaannnnn- oha bu kıloları alırken nerdeydın gotun ne oyle-  dedıgınde şişkoluktan nefret edıyosunuz. Ha tabi benım ekstrem durumum, dugunum var. Icıne gırmem gereken gelınlık, karsı tarafın suzen bakışları vs. Belki anorak oluyorumdur, hanı ne kadar zayıflarsa zayıflasın kendını sısman goren- tabı once bıraz zayıflamam sart:)

Tartı: 69,1 i gosterdı aksam, ıyı gıdıyorum bence. Bol su, sıçmak mühim.
Bazen tum gun ınsanlarla muhatap olunca ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor.
Aslında bırsuru planım vardı, soru fılan cozucektım, yalan ettım yıne.
Kendımı dızıme verıyorum ozaman.
imza:hunili

2 yorum:

  1. diyet ve spor....ay benimle aynı cümle içinde kullanmak imkansız...diyet yaparım ama nutellama dokunulmayacak...

    YanıtlaSil
  2. :D zayıfsan tabı olmaz, ama söle popon ay gıbı parlasın arkanda :D ozaman gorururum seniii :D

    YanıtlaSil